La fille du régiment | Sala 1

Òpera en dos actes

Intèrprets: Natalie Desssay, Juan Diego Flórez, Carlos Alvarez i Montserrat Caballé.

Director musical |  Yves Abel

Director d’escena & Vestuari   | Laurent Pelly

Escenografia | Chantal Thomas

Orchestra de la Wiener Staatsoper

Opera Estatal de Viena.

L’abril de 2007 s’estrenà, a l’Òpera Estatal de Viena, una nova producció de La fille du Régiment, de Gaetano Donizetti, amb una deliciosa posada en escena de Laurent Pelly que ja és tot un clàssic. Es tractava d’una coproducció conjuntament amb la Royal Opera House i La Metropolitan Opera House de Nova York, que també es va poder veure al gran teatre del Liceu. Tots els cantants protagonistes debutaven en els seus respectius personatges. el tenor Juan Diego Flórez tenia al davant el repte de l’ària Ah, mes amis. Un mític passatge amb els seus 9 Do de pit. I Montserrat Caballé, qui recentment havia complert 74 anys, es mostrava disposada a passar-s’ho d’allò més bé, interpretant a la Duchesse de Crakentorp, en una de les seves darreres actuacions.

Compra la teva entrada

Dijous 10 de gener

20:00