Juliet, desnuda | Sala 2

Juliet, naked.  EEUU 2018. 97 minuts.
Digital. Doblada en castellà i VOSE en anglès subtitulada en castellà.
Direcció: Jesse Peretz
Intèrprets:  Rose Byrne, Ethan Hawke, Chris O’Dowd,…

Basada en la exitosa novel·la de Nick Hornby. Annie i Duncan estan a prop dels quaranta i són parella des de fa quinze anys. Ambdós porten una vida tranquil·la, però a Annie li inquieta el pas del temps sense cap passió. Duncan, en canvi, concentra tota la seva atenció amb Tucker Crowe, un músic americà que va desaparèixer després de publicar l’exitós àlbum Juliet. Pe`ro, quan els camins d’Annie, Tucker i Duncan comencen a creuar-se, descobriran que la vida ens dona sorpreses i que tot pot canviar

Compra la teva entrada

Divendres, 11 de gener

17:15 / 22:05 vose

Dissabte, 12 de gener

17:15 / 22:05

Diumenge, 13 de gener

17:15

Dimecres, 16 de gener

17:15

Dijous, 17 de gener

17:15