La increïble història de la pera gegant | Sala 1

Den Utrolige Historie om den Kæmpestore Pære (Dinamarca. 2017). 88 minuts.
Digital. Versió doblada i subtitulada al català per a persones amb dificultats auditives.
Direcció: Philip Einstein Lipski, Jørgen Lerdam, Amalie Næsby Fick.

Nova sessió CINC (Cinema Infantil en Català)

Sebastià, un elefant espantadís, i Mitcho, una gata aventurera, viuen a Vilasol. Un poble petit i idíl·lic d’on sobtadament desapareix el seu estimat alcalde. El substitut, el vicealcalde Twig, és un personatge ambiciós que amenaça en ocupar el càrrec per sempre i que ha construït un nou ajuntament que fa ombra a la vila. Un dia, quan estan pescant, Sebastià i Mitcho troben una ampolla amb un missatge de l’alcalde JB, on els hi demana que vagin a salvar-lo. Tots dos emprendran una aventura marítima per arribar a l’Illa Misteriosa, on va naufragar JB.
Pel·lícula subtitulada en català per a persones amb discapacitat auditiva i per a fomentar el procés d’aprenentatge de la lectura.

Compra la teva entrada

Dissabte, 29 de desembre

17:00 català