Johnny cogió su fusil | Sala 2

Johnny got His Gun (EUA 1971). 111 minuts
Digital. versió original  en anglès subtitulada en castellà
Direcció:  Dalton Trumbo
Intèrprets: Timothy Bottoms, Jason Robards, Donald Sutherland,Marsha Hunt, Dane Varsi,…

Johnny cogió su fusil ha estat, des de la seva estrena, una de les pel·lícules més representatives de l’antibel·licisme. Una obra sense concessions sobre la vida d’un exsoldat de la Primera Guerra Mundial qui, arrel d’una explosió, ha perdut totes les extremitats i els sentits de la vista, l’olfacte, l’oïda i el gust. El film és també una clara defensa de l’eutanàsia, amb un protagonista que demana morir si la seva experiència i el seu cos no poden servir per denunciar els horrors dels conflictes bèl·lics.  Dalton Trumbo, el seu director, guionista i autor de la novel·la original, fou una de les víctimes de la caça de bruixes.

Compra la teva entrada

Dimecres, 19 de desembre

22:00