The King and I (El rei i jo)| Sala 1

The King and I (Gran Bretanya. 2018).
Versió original subtitulada en castellà.
Gravat al Teatre Palladium. Londres.
Música: Richard Rodgers.
Lletra i llibret: Oscar Hammerstein II.
Direcció: Bartlett Sher.
Intèrprets: Kelli O’Hara, Ken Watanabe, Ruthie Ann Miles, Takao Osawa, Dean John-Wilson….

The King and I, l’aclamat musical de Rodgers and Hammerstein, estrenat el 1951, i traslladat a la pantalla el 1956, ens arriba en una representació gravada en el West End londinenc en una producció del Lincoln Center de Nova York. Basada en la novel·la Anna i el rei de Siam, el musical explica la història d’una mestra d’escola anglesa que és contractada pel rei de Siam, perquè eduqui als seus fills i algunes de les seves esposes. L’objectiu de rei és modernitzar el país i per aconseguir-ho Anna haurà de trencar alguns tabús.

Els protagonistes del musical són els mateixos actors que la varen representar a Nova York; Kelli O’Hara i Ruthie Ann Milles, guanyadores d’un premi Tony per als seus respectius papers, i Ken Watanabe, nominat també al Tony, com a rei de Siam.

Compra la teva entrada

Dijous, 29 de novembre. 

20:00 hores.