Historia de una pasión | Sala 2

A Quiet Pasion (Regne Unit. 2016). 125 minuts.
Digital. Versió original en anglès amb subtítols en castellà.
Direcció: Terence Davies.
Intèrprets: Cynthia Nixon, Jennifer Ehle, Duncan Duff, Keith Carradine…

Biopic de la poetessa nord-americana Emily Dickinson, dirigida per Terence Davis; un dels grans realitzadors anglesos contemporanis. Nascuda el 1830 en el si d’un família benestant, Emily Dickinson està considerada una dels dos grans poetes estatunidencs del segle XIX. L’altre és Wath Whitman. L’autora va escriure tota la seva obra –quasi 1800 poemes, dels quals pocs es varen publicar en vida seva- a la població d’Amherts; on va néixer i va morir.

Festival de poesia Rauxa / Filmoteca de Catalunya.

Compra la teva entrada

Dimecres, 21 de novembre

22:00 hores.