Of Fathers and Sons| Sala 2

Of Fathers and Sons (Alemanya, Qatar, Síria. 2017). 98 minuts.
Digital. Versió original subtitulada en català.
Direcció: Talal Derki.

El documentalista Talal Derki –director de Returns to Homs– va conviure durant dos anys amb la família d’Abu Osama, membre d’una branca d’Al-Qaeda a Síria. El resultat és Of fatthers and sons. Un film que ens descobreix com Abu educa els seus fills, des de ben petits, per a convertir-los en soldats de la jihad i per a que visquin segons les lleis de la xaria. Els seus dos fills adoren i admiren el seu progenitor, que també és un pare encantador. Però mentre Osama té clar el camí a seguir, a Ayman li agradaria tornar a l’escola.

DOCS Barcelona del mes. Filmoteca de Catalunya.

Compra la teva entrada

Dimecres, 14 de novembre

22:00 vosc