La buena esposa | Sala 2

(Regne Unit 2017). 100 minuts.
Digital. Versió doblada i VOSE
Direcció:  Björn Runge
Intèrprets: Glenn Close, Jonathan Pryce, Logan Lerman, Christian Slater,….

A Joe Castleman li han concedit el Premi Nobel de Literatura. Sempre ha estat acompanyat per Joan. Una bona esposa que porta quaranta anys renunciant als seus somnis literaris i les seves ambicions per fer costat al seu marit i mantenir viu el matrimoni. Amb el temps, Joe ha esdevingut un home a qui li agraden els afalacs, prepotent i cregut. Ara, poc abans del lliurament del premi, Joan decideix donar a conèixer el secret que ha guardat des de fa dècades.

Només fins diumenge 28 d’octubre.

Compra la teva entrada

Divendres, 26 d’octubre

17:15 / 19:45 / 22:10 vose

Dissabte, 27 d’octubre

19:45 / 22:10

Diumenge, 28 d’octubre

19:45