Dimarts, 23 d’octubre. 19:30 hores. Entrada gratuïta.
Projecció organitzada per la Taula Local de l’Audiovisual amb motiu del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual 

Vida en sombras (Espanya. 1953). 79 minuts.
Digital. Versió original.
Direcció: Llorenç Llobet Gràcia
Intèrprets: Fernando Fernán Gómez, María Dolores Pradera, Isabel de Pomés, Fernando Sancho, Alfonso Estela, Graciela Crespo…

Dins dels actes del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual, que se celebra el 27 d’octubre, es podrà veure el dimarts, 23, Vida en sombras, de Llorenç Llobet. La seva única pel·lícula professional que ha estat restaurada per l’Arxiu de la Filmoteca de Catalunya i recentment editada en DVD.  Una història que els anglesos anomenarien bigger than life, sobre un home apassionat pel setè art, des dels seus orígens humils, fins a la seva consagració com a director. La pel·lícula fou estrenada el 18 de maig de 1953 i compte amb el protagonisme de Fernando Fernán Gómez i María Dolores Pradera.

La sessió comptarà amb la presentació de Rosa Cardona, conservadora de la Filmoteca de Catalunya.

El Cinema Catalunya acollirà una segona sessió de cinema, dins dels actes organitzats al voltant del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual i la Setmana del Cinema. Serà el diumenge, 28 d’octubre, a les 11 del matí. Es tracta d’una proposta per a tots els públics, amb la projecció de curts i migmetratges d’animació, amb films de Segundo de Chomón, Walt Disney, i La doncella guerrera, de Julio Taltavull, de 1971. Un curt dissenyat i animat per Pepita Pardell, una de les poques dones de l’època especialistes en aquest gènere.

Aquestes projeccions estan emmarcades dins les accions de Terrassa com a Ciutat UNESCO de cinema.