El resplandor | Sala 1

The Shining (Estats Units. 1980). 146 minuts.
Digital. Versió original subtitulada en castellà.
Direcció: Stanley Kubrick.
Intèrprets: Jack Nicholson, Shelley Duvall, Danny Lloyd, Scatman Crothers, Barry Nelson…

A una setmana de la inauguració de l’exposició que li dedica el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, aquest dimecres projectem a la sessió de la Filmoteca de Catalunya un dels grans clàssic de Stanley Kubrick; El resplandor. Una inquietant pel·lícula protagonitzada per un no menys inquietant Jack Nicholson, que barreja el terror gairebé gore amb històries sobrenaturals. Ja saben, una parella i el seu fill de 7 anys s’instal·len en un complex hoteler per a fer el manteniment, mentre aquest es manté tancat i aïllat del món per la neu. Sembla ser la situació idònia perquè Jack Torrance escrigui la seva novel·la. Però el que prometia ser una plàcida estada, s’anirà torçant.

Filmoteca de Catalunya. El clàssic.

Compra la teva entrada

Dimecres, 17 d’octubre.
21:30 hores.