Eugenio | Sala 2

(Espanya. 2018). 93 minuts.
Digital. Versió original.
Direcció: Jordi Rovira i Xavier Baig.

El documental del mes estarà a la cartellera durant 4 dies.

Eugenio és un documental que ens apropa a la figura del popular actor i còmic, que omplia platees amb el reclam dels seus acudits, la seva figura vestida de negre rigorós, les seves grans ulleres fosques i la seva cigarreta. Un personatge polifacètic –a més era joier, cantant, empresari, pintor i aficionat a l’esoterisme-, que amagava, rere l’èxit professional, una vida privada marcada per un pou de foscor, arran de la mort prematura de la seva esposa Conxita. La pel·lícula, amb la participació de diverses persones que el varen conèixer –inclòs el seu fill-, vol ser un retrat polièdric que ens acosti a la veritable realitat de l’artista, més enllà dels focus de l’escenari.

Compra la teva entrada

Dijous, 11 d’octubre

19:30

Divendres, 12 d’octubre

19:30

Dissabte, 13 d’octubre

19:30