Funny Girl | Sala 1

Funny Girl (Gran Bretanya. 2018). 150 minuts.
Versió original subtitulada en castellà.
Gravat al Teatre Savoy. Londres.

Música: Jule Styne.
Lletra: Bob Merrill.
Llibret: Isobel Lennart.
Direcció: Michael Mayer.
Coreografia: Lynne Page.
Intèrprets: Sheridan Smith, Darius Campbell, Nigel Barber, Zoë Ann Bown….

Funny Girl inaugura un cicle de musicals que es podran veure al Cinema Catalunya en els pròxims mesos. Una obra que ha triomfat en el West End londinenc, basada en la carrera de l’actriu i comedianta Fanny Brice, i en la seva relació amb l’empresari i jugador professional Nick Arnstein. Una estrella de Broadway de la primera meitat del passat segle, que ja fou interpretada per Barbara Streisand en els mateixos escenaris i en una pel·lícula de 1968, dirigida per William Wyler.

Compra la teva entrada

Dijous, 25 d’octubre

19:30 hores.