Cartes del Front i la Rereguarda | Sala 1

Dimarts, a dos quarts de set de la tarda, estrena del documental Cartes del Front i la Rereguarda, amb entrada gratuïta.

Cartes del Front i la Rereguarda vol ser un homenatge a totes aquelles persones que van patir una guerra tan cruenta com va ser la Guerra Civil espanyola. En aquest documental viurem les vivències de quatre personatges independents explicades pels seus familiars, en les quals, sorprenentment, trobarem molts punts en comú. I el més important de tot, ens mostraran la inutilitat i l’absurd de les guerres.

Aquest projecte ha estat produït per alumnes del Cicle Superior de Producció d’Audiovisuals i d’Espectacles de l’Institut Santa Eulàlia de Terrassa, els quals també s’han encarregat de realitzar les tasques de direcció.

Dimarts, 17 de juliol

18:30