Un americano en París| Sala 1

Espectacle en diferit des del Dominion Theatre de Londres.

Compositor: George Gershwin

Director i coreografia: Christopher Wheeldon

Música adaptada: Rob Fisher

Director musical: Shephen Ridleu

Repartiment: Robert Fairchild, Leanne Cope, Haydn Oakley,…

                                                     

 

Un dels millors musicals que s’han pogut gaudir aquesta temporada a Londres, arriba a la gran pantalla de la mà de Versión Digital.
Aquesta nova versió basada en la pel·lícula de 1951 de Vicente Minnelli/Gene Kelly es va estrenar a Broadway el 2015 convertint-se de seguida en un dels musicals més premiats de la temporada.
Enamorat dels musicals des de la seva adolescència, el coreògraf britànic Christopher Wheeldon s’ha bolcat fent un veritable homenatge als musicals de Broadway  incorporant mitja dotzena de temes clàssics algunes peces menys conegudes dels germans Gershwin.
El resultat és impressionant, 30 ballarins en escena, espectaculars coreografies i un escenari que no para de moure’s amb jocs de miralls i peces mòbils creant el marc perfecte per aquesta història del veterà de guerra que decideix quedar-se a París quan és repatriat desprès de la guerra, seduït per una misteriosa jove parisenca. 
I Got Rythm, ‘S Wonderful, They Can’t Take That Away For Me ens omplen de ritme i música literalment, impossible no seguir els acords des de la butaca i recordar la genialitat dels Gershwin. Les coreografies, barreja de ballet clàssic i dansa moderna, donen al musical una dimensió nova al nivell del Royal Ballet de Londres.
Compra la teva entrada

Dijous 24 de maig

20:00 vose