Lucky| Sala 2

Lucky (Estats Units. 2017). 88 min.

Digital. Versió doblada i VOSE en anglès. Sala 2.       

Direcció: John Carroll Lynch.                                                                       

Intèrprets: Harry Dean Stanton, Ed Begley, Jr., Beth Grant, James Darren, David Lynch…

Lucky és  un home de 90 anys, amb una salut de ferro, que ha sobreviscut a la majoria dels seus coetanis. Tothom el coneix, i tothom en destaca el seu bon estat. Un fet que -malgrat el seu escepticisme vital- l’anima a replantejar-se la seva vida i buscar algun tipus de revelació. Lucky és alhora un debut i un comiat. Per un costat es tracta de la primera pel”lícula de John Carroll Lynch i, per l’altre, del darrer film que va rodar l’actor Harry Dean Stanton – un dels grans secundaris de Hollywood- abans de la seva mort.

Aquesta pel·lícula es accessible per persones amb discapacitats visuals amb l’aplicació gratuita  ONCE AUSDESMOBILE, només us heu de descarregar l’aplicació al vostre mòbil https://play.google.com/store/apps/details?id=es.once.audescmobile&hl=es

Compra la teva entrada

Divendres  18 de maig

19:45 / 22:00 vose

Dissabte, 19 de maig

22:00

Diumenge, 20 de maig

19:45

Dimecres 23 de maig

19:45 /22:00

Dijous, 24 de maig

22:00