Don Pasquale| Sala 1

Don Pasquale
Música: Gaetano Donizetti.
Direcció musical: Riccardo Chailly.
Director d’escena: Davide Livermore.
Intèrprets: Ambrogio Maestri, Rosa Feola, René Barbera, Mattia Olivieri i Andrea Porta.
Òpera en directe des del Teatro alla Scala de Milà.

Dijous, 19 d’abril. 20:00.
Transmissió en directe i via satèl·lit des del Teatro alla Scala de Milà de l’òpera Don Pasquale, de Gaetano Donizzetti. Una divertida òpera bufa que va composar cap a finals de la seva carrera artística. La podrem escoltar sota la direcció musical de Riccardo Chailly i amb les veus d’Ambrogio Maestri i Rosa Feola.

L’argument és una variant d’un tema habitual a l’època; el casament entre persones amb notable diferència d’edat. El nucli és el trio amorós que conformen Don Pasquale, el seu nebot Ernesto i Norina. La jove a qui estima Ernesto i que es farà passar per Sofronia, en un fals matrimoni amb Don Pasquale. I, com no, també hi ha un metge; el doctor Malatesta.

Entrades anticipades a la venda fins el dimecres 18 d’abril.

Compra la teva entrada

Dijous, 19 d’abril

20:00 hores.