Dijous 19 d’abril a les 20:00h.

retransmissió en directe des del Teatro alla Scala de Milà

 

Transmissió en directe i via satèl·lit des del Teatro alla Scala de Milà de l’òpera Don Pasquale, de Gaetano Donizzetti. Una divertida òpera bufa que va composar cap a finals de la seva carrera artística. La podrem escoltar sota la direcció musical de Riccardo Chailly i amb les veus d’Ambrogio Maestri i Rosa Feola.
L’argument és una variant d’un tema habitual a l’època; el casament entre persones amb notable diferència d’edat.  El nucli és el trio amorós que conformen Don Pasquale, el seu nebot Ernesto i Norina. La jove a qui estima Ernesto i que es farà passar per Sofronia, en un fals matrimoni amb Don Pasquale. I, com no, també hi ha un metge; el doctor Malatesta.
Entrades anticipades a la venda fins diumenge 15  i el dimecres 18 d’abril a taquilla, tots els dies per internet a reservaentradas.com