Petzi i la mar salada| Sala 1

FITXA

 

Rasmus Klump

País:  Alemanya i Regne Unit
Any: 2017
Categoria: Animació infalntil
Durada:  67 minuts
Direcció:   Michael Bohnenstingl, Johannes Weiland i Paul Cichon,
Idioma: Doblada català amb subtítols en català.  Sala 1

    

 

SINOPSI

L’osset Petzi i els seus amics, el pingüí Pingo i el pelicà Riki, es passen el dia junts i s’estimen molt. Un dia es troben amb la Mary, un vaixell que sembla atrotinat però que amb una mica d’esforç pot tornar a navegar! Junts, decideixen embarcar-se en una aventura que els portarà a conèixer món i a viure tota mena d’experiències. L’amistat, la sorpresa i la descoberta són el fil conductor de les trames dels sis episodis que conformen la pel·lícula.

Basats en una tira còmica per a nens i nenes creada el 1951 pel matrimoni danès Carla i Vilhelm Hansen, el personatge d’en Petzi i els seus amics són tota una institució de la infantesa. No només a aquell país (on se’l compara amb importància a Andersen o Blixen, per la seva projecció exterior) sinó a molts altres on ha estat traduïda.

La pel·lícula es projecta amb subtítols per fer-la accessible a infants amb dificultat auditives i fomentar la lectura

Compra la teva entrada

Dissabtes 17 i 24 de febrer:

17:00