Secuestro| Sala 2

FITXA


Nelyubov

País: Espanya
Any: 2017
Categoria: Suspens
Durada:  105 minuts
Direcció:   Mar Targarona
Intèrprets: Blanca Portillo, Antonio Dechent, José Coronado, Andrés Herrera….
Idioma: Castellà.  Sala 2

    

 

 

                          

 

 

SINOPSI

Secuestro explica la història d’una prestigiosa advocada a qui segresten el seu fill al sortir de l’escola. Malgrat que aquest aconsegueix fugir, i que la policia troba al presumpte responsable, la manca de proves farà que quedi en llibertat. Serà llavors quan Patrícia decideixi prendre’s la justícia pel seu compte.

Mar Targarona va rodar Secuestro a la masia de Torrebonica. El mateix espai on va estar filmant, el passat novembre, algunes seqüències de la seva nova pel·lícula, El fotógrafo de Mauthausen. Secuestro tanca el cicle Rodat a Terrassa.

Compra la teva entrada

Dimecres

22:00