El bosc de Haquivaqui | Sala 1

FITXA

País: Noruega, Països Baixos
Any: 2016
Categoria: Animació
Durada:  90 minuts
Direcció:  Rasmus A. Sivertsen
Idioma: Català

SINOPSI

El bosc de Haquivaqui és un bon lloc per viure, però els animals petits han de vigilar que els més grossos no se’ls cruspeixin. Claus, el ratolí trapella, i els seus amics tenen por de la guineu Marvin i d’altres depredadors. Però el que fa vessar el got de la paciència és que un bon dia l’eriçó Horaci intenta menjar-se l’àvia ratolineta. És aleshores quan Morten, el ratolí més assenyat, arriba a la conclusió que és l’hora de redactar una nova llei per al bosc. A partir d’ara tots els habitants del bosc seran amics i ningú podrà menjar a cap altre. El cas és que la guineu Marvin encara té gana…

Aquesta entretinguda i bonica història sobre els animals del bosc de Haquivaqui  és la suma de dos elements molt llaminers. Per una banda, i en la tradició de les faules més clàssiques, parla d’humans referint-se als animals i proposa un món inventat que anhela la pau i la convivència, on els conflictes es resolen de manera pacífica. Per l’altra banda, la minuciositat de la tècnica i les divertidíssimes cançons el converteixen en el millor musical en stop motion que s’hagi vist i escoltat mai!

Premi del Públic al Millor Llargmetratge 2017 – El meu Primer Festival

Pastorets Rock la banda musical de Ponent famosa per versionar cançons populars posa veus als personatges d’El bosc de Haquivaqui.

 

 

Compra la teva entrada

Dissabte 30 de desembre:

17:00