El Trencanous

Dimarts, 5 de desembre. 20:15 hores. En directe i via satèl·lit des de la Royal Opera House de Londres.

El Trencanous es va estrenar el 18 de desembre de 1892 al Teatre Mariinsky de Sant Petersburg. 125 anys després, la partitura de Txaikovski s’ha convertit en una de les més populars de la música clàssica, i el ballet en un dels més representats. Una obra que, any rere any, continua pujant a escena durant les festes nadalenques, com una tradició més. El dimarts podrem veure l’esplèndida i espectacular versió de Peter Wright de 1984. Des de fa 90 anys, El Trencanous s’ha representat cada temporada –sense interrupció- al Covent Garden.

Entrades anticipades a la venda fins el diumenge, 3 de desembre, a taquilla, i el 4, mitjançant la web.

PROGRAMA DE MÀ
LLISTA SPOTIFY
COMPRA LA TEVA ENTRADA