Jonas Kaufmann. Dolce Vita  | Sala 1

FITXA

Any: 2017
Categoria: documental, concert gravat.
Durada: 105 minuts
Direcció:  
Idioma:   Versió original  subtitulada en castellà. 

                                                             

Dijous 30, 19:45h.

SINOPSI

Ara fa poc més d’un any, el tenor alemany Jonas Kaufmann va publicar el disc Dolce vita, dedicat a les melodies i les cançons més populars i conegudes del repertori italià. A més del disc, també es filmà un recital que ara arriba als cinemes i que s’estrena el dijous, 30 de novembre. Més enllà d’aquestes peces universals, el tenor Jonas Kaufmann interpreta àries de diverses òperes de Giacomo Puccini. Kaufmann acaba de gravar un nou disc – L’opéra– dedicat a la música francesa del segle XIX

Compra la teva entrada

Dimecres 29

22:00 vose