Camina conmigo  | Sala 2

FITXA

Walk with Me.

País: Regne Unit
Any: 2017
Categoria: documental
Durada: 88 minuts
Direcció:  Marc Francis i Max Pugh
Idioma:   Versió original anglesa subtitulada en castellà. 

                                                             

FILMOTECA

Dimecres 29, 22:00h.

SINOPSI

El documental se centra en la figura del mestre budista Thich Nhat Hanh, que ha estat el responsable de divulgar la pràctica del mindfulness a Occident, fundant diferents centres dedicats a aquesta tècnica. La pel·lícula s’ha rodat al llarg de tres anys en comunitats de França i els Estats Units, i en ella es poden veure diferents monges i monjos budistes zen que han renunciat a les seves possessions per aconseguir la contemplació i meditar sobre la seva existència.

 

Compra la teva entrada

Dimecres 29

22:00 vose