La diligencia | Sala 2

FITXA

País: EEUU
Any: 1939
Categoria: western
Durada: 99 minuts
Direcció:  John Ford
Idioma:   VOSE anglès.
Intèrprets:   John Wayne, Claire Trevor, Thomas Mitchell, Andy Devine, George Bancroft, Donald Meek, Louise Platt, John Carradine, Berton Churchill, Tom Tyler, Tim Hol.

 

SINOPSI

Dimecres, 15 de novembre. 22:00 hores.

 Filmoteca de Catalunya. El clàssic.

 Nou persones travessen Arizona sota l’amenaça de ser interceptats pels indis, i ho fan en una diligència, on hauran d’aprendre a conviure. Entre aquests, una prostituta, un metge alcohòlic, una dona embarassada, un banquer que fuig amb l’or que li han dipositat o un home que vol venjar la mort del seu pare i el seu germà.

Un dels grans clàssics de la història del cinema. John Ford dirigí La diligencia el 1939. Un western que fou premiat amb dos Oscar de les set nominacions que tenia. Un d’ells per a l’actor Thomas Mitchell.

 

 

 

Compra la teva entrada

Dimecres:

22:00 VOSE.