American Valhalla| Sala 1

FITXA

País: EEUU
Any: 2017
Categoria: Documental musical
Durada:  81 minuts
Direcció: Andreas Neumann i Joshua Hom
Idioma:   VOSE angles.

SINOPSI

 

American Valhalla mostra la col·laboració entre dues llegendes del rock nord-americà: Iggy Pop i Joshua Homme, líder de Queens of the Stone Age. El resultat fou Iggy Pop: Post Pop Depression, considerat un dels millors àlbums del 2016. Joshua Homme és també co-director del documental.

El film ens explica tot el procés de creació de l’àlbum, des dels primers contacte, fins el llançament d’aquest i la gira promocional per Amèrica i Europa, amb una actuació històrica al Royal Albert Hall. Descobrirem les primeres demos gravades en el desert de Califòrnia amb la Post Pop Depression Band, així com entrevistes personals.

 

 

Compra la teva entrada

Dijous 2 de novembre :

22:00 vose