Bye Bye Germany | Sala 2

FITXA

País: Alemanya
Any: 2017
Categoria: Comèdia dramatica
Durada: 101 minuts
Direcció: Sam Garbarski
Actors: Moritz Bleibtreu, Antje Traue, Tim Seyfi, Mark Ivanir.
Idioma:  Versió doblada i VOSE en alemany

 

 

SINOPSI

  1. Frankfurt. Un camp de deportació. David Beman i els seus sis amics tenen un únic propòsit: anar a Amèrica tan aviat com sigui possible. Els sis munten un prometedor negoci de venda de roba de llit, un producte molt demandat pels alemanys. Però David guarda un fosc passat que provocarà que una oficial americana, Sara Simon, comenci a investigar-lo. Per què té dos passaports? Per què va visitar el refugi de Hitler de la muntanya? Va col·laborar amb els nazis? Una descarada comèdia dramàtica ambientada en la postguerra basada en les novel·les de Michel Bergmann.

 

Compra la teva entrada

Divendres :

16:45 /  22:20 vose.

Dissabte:

16:45/22:20.

Diumenge:

16:45/ 20:20

Dimecres:

16:45/ 22:20.