La bohème

Dimarts, 3 d’octubre. 20:15 hores. En directe i via satèl·lit des de la Royal Opera House de Londres

Òpera en quatre actes. Nova producció.

  • Música: Giacomo Puccini
  • Llibret: Luigi Illica i Giuseppe Giacosa, sobre Scènes de la vie bohème, d’Henry Murger
  • Direcció escènica: Richard Jones
  • Direcció musical: Antonio Pappano

 

  • Mimì: Nicole Car
  • Rodolfo: Michael Fabiano
  • Marcello: Mariusz Kwiecien
  • Musetta: Nadine Serra

Tosca, Turandot, Madama Butterfly, Gianni Schicchi o La fanciulla del West són algunes de les òperes que va compondre Giacomo Puccini, però sens dubte la més popular continua sent, més de 120 anys després de la seva estrena La bohème. La història d’amor tràgica dels seus protagonistes, que arrenca una nit de Nadal, ha captivat als amants de l’òpera que l’han convertida en una de les més representades.
Puccini, màxim representant del verisme, va innovar la tradició operística italiana i no amagà la seva devoció per Richard Wagner. Per a La bohème va crear un esplèndid primer acte, que acaba amb tres del passatges més coneguts de la història de l’òpera: Che gelida manina, Si mi chiamano Mimì i O soave fanciulla.

PROGRAMA DE MÀ
LLISTA SPOTIFY
COMPRA LA TEVA ENTRADA