La flauta màgica

Dimecres, 20 de setembre. 20:15 hores. En directe i via satèl·lit des de la Royal Opera House de Londres

 • Música: Wolfgang Amadeus Mozart
 • Llibret: Emanuel Schikaneder
 • Direcció escènica: David McVicar
 • Direcció musical: Julia Jones

 

 • Pamina: Siobhan Stagg
 • Tamino: Mauro Peter
 • Papageno: Roderick Williams
 • Sarastro: Mika Kares
 • Reina de la Nit: Sabine Devieilhe
 • Primera dama: Rebecca Evans
 • Segona dama: Angela Simkin
 • Tercera dama: Susan Platts
 • Monostatos: Peter Bronder
 • Papagena: Christina Gansch

El Segle de les llums i els ideals maçònics estan al darrere d’una de les òperes més populars de la història del gènere, i una de les més vitals de Wolfgang Amadeus Mozart. Una aventura en post de la veritat i de la puresa protagonitzada per dues parelles –Tamino i Pamina, Papageno i Papagena- que hauran de defensar el seu amor i alliberar-se dels enganys de la Reina de la Nit i les seves tres dames.

La flauta màgica és un conte, farcit de bona música i esplèndides àries, que Mozart va escriure pel seu amic, empresari i, a vegades protector, Emanuel Schikaneder. Una obra que s’havia d’estrenar i estava concebuda per un teatre popular de la Viena del segle XVIII.