David Gilmour Live At Pompeii

El dimecres 13 de setembre –i sols aquest dia- es podrà veure la pel·lícula sobre aquests dos concerts en més de 2000 cinemes de tot el món. És una ocasió única per escoltar alguns peces clàssiques dels llegendaris Pink Floyd i cançons del disc Rattle That Lock.

  • Director: Gavin Elder
  • Guitarra i veus: David Guilmour
  • Baix i veus: Guy Pratt
  • Bateria i veus: Steve Distanislao
  • Guitarra i veus: Chester Kamen
  • Teclat i veus: Chuck Leavell i Greg Phillinganes
  • Saxofon i guitarra: Joan Mello
  • Veus: Bryan Chambers, Louise Clare Marshall i Lucita Jules.

Durada: 100 minuts.

El 7 i el 8 de juliol de 2016, Davil Gilmour realitzava dos concerts espectaculars a l’amfiteatre de Pompeia, 45 anys després del rodatge de Pink Floyd Live At Pompeii. Es tractava de la primera vegada que un concert de rock se celebrava en aquesta ciutat mil·lenària. 2600 espectadors tingueren el privilegi d’ocupar el mateix espai que els gladiadors del segle I a.C.