Estiu 1993 | Sala 1

FITXA

País: Espanya
Any: 2016
Categoria: Drama
Durada: 96 minuts
Direcció: Carla Simón
Actors: David Verdaguer, Bruna Cusí, Laia Artigas, Paula Robles,Paula Blanco, Jordi Figueras…
Idioma:  Versió original en català.

SINOPSI

Frida té sis anys. Acaba de perdre la seva mare i passarà l’estiu a casa dels seus oncles amb la cosina Anna, en un entorn natural prop de Barcelona. Tota la família li fa costat, i la visiten els caps de setmana. Però ella encara no acaba d’entendre el que succeeix i li costa d’acceptar una nova realitat que va descobrint dia a dia.
Carla Simón guanyà el Premi a la millor òpera prima del Festival de Berlín i el Gran Premi de la secció Generació Kplus en el mateix certamen, per una història basada en la pròpia experiència vital. Estiu 1993 també guanyà la Biznaga de Oro a la millor pel·lícula espanyola en el Festival de Màlaga.

Compra la teva entrada

Divendres i dissabte:

17:15 / 19:45 / 22:15

Diumenge:

17:15 / 19:45

Dimecres i dijous:

17:15 / 19:45 / 22:15

Sala 1