Los cuentos de Hoffmann

Dimarts, 15 de novembre de 2016. 19:15 hores. En directe i via satèl·lit des de la Royal Opera House de Londres.

  • Música: Jacques Offenbach.
  • Director d’escena: John Schlesinger.
  • Director musical: Evelino Pidò.
  • Orquestra i cors de la Royal Opera House.

 

  • Hoffmann: Vittorio Grigòlo
  • Lindorf / Coppélius: Thomas Hampson
  • Olympia: Sofia Fomina
  • Giulietta: Christine Rice

Durada: 225 minuts, amb dos entreactes.

 

Els contes de Hoffmann s’estrenaren el 10 de febrer de 1881 a l’Òpera-Comique de París. Jacques Offenbach, el seu compositor, es basà en un llibret de Jules Barbier, autor de l’obra de teatre original, basada alhora en els contes de E.T.A. Hoffmann. El mateix Hoffmann esdevé un personatge de l’òpera i és el fil conductor de les diferents històries que es van succeint.

La posada en escena recupera la lloada producció dirigida pel director de cinema John Schlesinger, i compta en els seus paper principals amb el tenor Vittorio Grigòlo, el baríton Thomas Hampson, la soprano Sofia Fomina i la mezzosoprano Christine Rice.

 

Entrades anticipades a la venda fins el diumenge, 13 de novembre.

PROGRAMA DE MÀ