El Cinema Catalunya amplia les sessions infantils també per als nadons

Les mares i pares podran seguir la projecció amb els infants a la sala

El Cinema Catalunya obrirà les sessions infantils de cada mes a les persones que vulguin veure la pel·lícula acompanyats dels seus nadons. Les mares i pares que ho desitgin podran donar el pit o el biberó dins de la sala. Amb aquesta iniciativa també es vol facilitar a les famílies que tenen infants de diverses edats la seva assistència al cinema, contribuint a la conciliació de les activitats culturals i d’oci amb la vida familiar.

Les persones que ho desitgin poden accedir amb els cotxets de nadons a la sala, per a la qual cosa podran utilitzar la plataforma elevadora que hi ha a l’accés del cinema pel carrer de Sant Pere número 9.

El Cinema Catalunya, actualment gestionat per la Societat Municipal de Comunicació de Terrassa, acaba de celebrar el centenari de la seva inauguració (el 28 de març de 1916), i és l’únic cinema que es troba ubicat en el centre històric de la ciutat. L’ampliació de les sessions infantils als més menuts va formar part de les activitats emmarcades en la commemoració d’aquest centenari al llarg del 2016.